konnekt_live

SZAKMABÖRZE

Mit?

Egy nap, amikor több mint 60 különböző szakmával foglalkozó fiatallal lehet beszélgetni a mindennapjaikról és az ahhoz vezető útjukról. Egy légkör, amiben nincs rossz kérdés, és nem szégyen a “nem tudom”. Egy rendezvény, ahol az inspiráció és a közösség élménye garantált!

Miért?

A jó döntéshez elengedhetetlennek tartjuk a személyes kapcsolódásokat, mások útjainak megismerését és a kritikus gondolkodás elsajátítását, amire a mai világban egyre nehezebb szert tenni.

A Konnekt LIVE egy első lépés lehet sok fiatal életében: az első fontos kérdések feltétele, az első igazi inspiráció, vagy az első személyes tapasztalat egy szakmával kapcsolatban, ami elindíthat egy tudatosabb döntési folyamatot.

Hogyan?

A diákok szabadon ülhetnek le beszélgetni a szakmájukat képviselő fiatalokkal. A nap folyamán többek között orvosnak, UX designernek, cukrásznak, ügyvédnek, rendezvényszervezőnek vagy akár egy építésznek is feltehetik a kérdéseiket. Mindeközben a színpadon különleges szakmákat elevenítünk meg és a pályaválasztással kapcsolatos sztereotíp témák kerülnek kereszttűzbe.

Kötetlen beszélgetések

Izgalmas sztorik

Személyes példák

A programról mondták

Kapcsolódj!

Ha kérdésed lenne, vagy szeretnél segíteni, keress minket bármikor!

    Partnereink