„A Live adta meg az extra löketet, hogy végre frissítsem a CV-m és beküldjem egy viszonylag új területre.”

/ KonnektLife

Ilyen volt a Konnekt LIVE 2022. ősz!

2022. november 19-én óriási örömünkre, ismét személyesen rendezhettük meg a Konnekt LIVE-ot!

Több mint 60 szakmabeli vett részt az egynapos fesztiválon, akikkel személyesen tudtak beszélgetni a látogatók, 10 izgalmas előadótermi beszélgetést/előadást hallgathattak meg és 5 extra programon (workshopok és egy fórum) is részt vehettek.

Több, mint 300 látogatóval, 150 közreműködővel, ismét nagy sikerrel zártuk a rendezvényt.

A szervezők és az önkéntesek

Mi már rengeteget áradoztunk arról, hogy milyen hálásak vagyunk és, hogy milyen jól sikerült, szóval helyettünk, inkább meséljenek a résztvevők.

Szakmabeli résztvevők visszajelzései:

„Nagyon hasznos rendezvény, bárcsak az én időmben is lett volna ilyen!”

„A Live adta meg az extra löketet, hogy végre frissítsem a CV-m és beküldjem egy viszonylag új területre. 🙂 Köszönöm a lehetőséget, hiánypótló és profi amit csináltok!”

„Tényleg nagyon jónak tartom ezt a Konnekt Live eseményt. Engem totál lenyűgözött a koncepció, és szerintem jó volt a megvalósítás is.”

„Már a csütörtöki napon éreztem hogy ez itt most más lesz mint amit gondolna az ember, Sokkal közvetlenebb az egész, Nem éreztem azt a feszültséget az emberekben, Se a szervezői se a résztvevői részről. Ha nincs ez a rendezvény akkor soha nem tekintettem volna vissza az elmúlt 10 évre, és jó volt visszafordulni és végignézni mennyi minden történt. Jól éreztem magam.”

„Volt egy kislány, azt mondta ő mindenképp ezzel akar foglalkozni és megkérdezte, hogy bejelölhet-e Facebookon, mert lehet lesz még kérdése. Ha csak ő jött volna ide hozzám, már akkor megérte volna. Ügyesen megszerveztétek!”

„Nekem ide nem szakmabeliként kellene mennem, hanem látogatóként. Nincs olyan program amire ne ültem volna be.”

Stumf Sára gyógytornász mesél a szakma szépségeiről (vagy épp annak a nehézségeiről).

Dr. Strádi Andrea űrkutató nem csak a legfiatalabb korosztály számára volt érdekes.

Farkas Zolek és Csongár István a markenting szakmáról beszélt lelkesen. Körülöttük sosem volt üres szék.

És íme néhány vélemény a regisztrált látogatóktól:

„Nagyon pozitív élmény volt számomra. Kicsit jobban kinyíltak előttem a lehetőségek. Rengeteg érdekes és hasznos információval gazdagodtam. Összefoglalva szerintem nagyon hasznos volt.”

„Sok szakmába nyertem betekintést, legutóbb 2019-ben voltam Konnekt LIVE-on, és hasonló pozitív élményekkel gazdagodtam. Annak ellenére, hogy a párom nem akart velem eljönni, egészen délutánig maradtunk mert tetszett neki, hogy kapcsolatba léphet különböző szakmabeliekkel. Tényleg nagyon köszönjük, egy rettenetesen motiváló rendezvény és nagy űr keletkezne, ha nem lenne!”

„Nagyon élveztem, ha minden hétvégén lenne, mindegyikre elmennék. Rengeteg tapasztalatot szereztem, élményt hallogtam. Megismertem más emberek életútját, és a legfontosabb, hogy megmutatták nyitva előttem a világ, rengeteg lehetőségem van és lesz. Nem kell most eldöntenem mit csinálok egész hátralévő életemben. „

„Elképesztő, hatalmas élmény. Egészen felforgatta a lelki világomat, jó értelemben! Rengeteg dolgot látok azóta másképp és sok döntésben segített, sok kétségemet eloszlatta.”

„Hihetetlen. Most voltam először ilyen jellegű programon, de valami leírhatatlanul csodálatosnak és lenyűgözőnek találtam. Már maga a koncepció is zseniális, a kivitelezés pedig eszméletlenül jó volt. Erős szavak ezek, viszont egyáltalán nem túlzok. Teljesen feltöltött az egész nap és rengeteget tanultam.„

Dr. Almási Kitti előadásán teltházas lett az előadóterem.

A szakmabeliek külön asztaloknál várták az érdeklődő fiatalokat.

Így figyeltek ti.

Ha lemaradtál erről a napról, esetleg volt olyan beszélgetés vagy előadás, amin nem tudtál részt venni, akkor itt visszanézheted az előadóterem programjait:

ELŐADÓTERMI PROGRAMOK

Ezúton is köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, a CEU-nak pedig, hogy ott lehettünk!

Várunk titeket 2023-ban is!

Addig pedig íme egy kis hangulatvideó erről a szuper szombati napról!

Idén sok mindenért hálásak vagyunk, többek között azért, mert novemberben sikeresen lezajlott a Konnekt LIVE! 🚀🎉Azóta is rengeteg pozitív visszajelzést kapunk az eseményről, köszönjük! 🙏🏻Sok fotót hoztunk már nektek róla, de íme, egy kis videó is készült, ami szerintünk nagyon jól visszaadja az esemény hangulatát! 🥰

Posted by Konnekt Egyesület on Thursday, December 22, 2022