Ismerd meg a 2023-as Tehetségprogram trénereit!

/ KonnektLife

Arról, hogy miért is olyan hasznos a Konnekt Egyesület Tehetségprogramja, már sokat írtunk és posztoltunk az évek során, sőt, folyamatosan olvashatod az idei infókat róla Facebookon és az Instagramon.

Most ismerkedj meg a 2023-as Tehetségprogram trénereivel!

 

Meli a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem és Marketing szakán végzett. Rendelkezik tapasztalattal toborzás kiválasztás és HR jog területén is – jelenleg egy multinacionális cégnél koordinálja egy globális rendszer bevezetését szakértői és tanácsadói szerepkörben.

 

Munka melletti legújabb érdeklődési körei a művészetterápia, és az önkénteskedés. A Konnekt csapatában már tevékenykedett pár éve mentorként, de most újra szeretné szabad kapacitását olyan dolgokra fordítani, amivel hatással lehet.

+1 fun fact:

Mi volt a leghajmeresztőbb ötleted, amikor pályaválasztásról volt szó?
Talán az, hogy gyerekkoromban énekesnő vagy munkásnő szerettem volna lenni – ebből az egyik végül bejött 😉 Kicsit később inkább az volt hajmeresztő gondolat, hogy beleállok-e a művészi irányba animáció/reklám tervezőként.

 

Anna az SZTE-n és az ELTE-n tanult franciát, valamint hungarológiát és magyar mint idegen nyelvet. Élt Franciaországban, Amerikában, Hollandiában, dolgozott egyetemi újságíróként, magyar mint idegen nyelv tanárként, Disneylandben gyorsétteremben, és egy nemzetközi kozmetikai cégnél is szerzett tapasztalatot.
Jelenleg egy digitális oktatással foglalkozó (már nem annyira) startup nemzetközi kapcsolataiért felel.
Nemrég döntött úgy, hogy ezt a rengeteg élményt és tapasztalatot szívesen megosztaná azokkal, akik most vannak a helykeresés abban a fázisában, amiben ő volt néhány éve – így csatlakozott a Konnekthez trénerként. 

+1 fun fact:

Melyik tantárgyat nem szeretted, de ma már úgy gondolod, hogy nagy hasznát vennéd?
Nagyon gyakran eszembe jut, hogy bárcsak a matekot türelmesebben, egyénközpontúbban tanították volna…

 

Zsuzsó az alap diplomáját a Corvinus gazdálkodási és menedzsment szakán végezte, majd mester diplomát szerzett a BGE pénzügy – és az ELTE emberi erőforrás tanácsadó szakán. 5 évet dolgozott egy magyar nagyvállalatnál HR, majd a belső kommunikáció területén.

Foglalkozott többek között toborzással, kiválasztással, gyakornoki és duális program kialakításával, belső rendezvények szervezésével és kommunikációs anyagok készítésével különböző platformokra. Jelenleg egy telekommunikációs cégnél dolgozik, ahol HR-es projekteket támogat. Ő felel a cég gyakornoki és talent programjáért.
Mindig is szeretett az egyetem/munka mellett plusz dolgokat vállalni és visszaadni a társadalomnak. Ez az egyik motivációja, amiért nemrég csatlakozott a Konnekt egyesülethez. 

+1 fun fact:

Mi volt a leghajmeresztőbb ötleted, amikor pályaválasztásról volt szó?
Gyerekkoromban cigicsikk szedő akartam lenni és kukás, mert nagyon zavart a sok szemét az utcán, de ezt azért hamar újra gondoltam. 🙂

 

Sára az ELTE Szociológia, majd a CEU Public Administration szakán végzett. Mindkét képzése során a magyar oktatási rendszer volt a fő fókusza. Jelenleg HR területen dolgozik egy nemzetközi cégnél. A Konnekt csapatát nem régóta erősíti, de korábbi munkái és önkéntes tevékenységei során – érettségire való felkészítés, nyelvoktatás, csoportvezetés és egyéni mentorálás – sokféle tapasztalatra tett szert.

+1 fun fact:

Melyik tantárgyat nem szeretted, de ma már úgy gondolod, hogy nagy hasznát vennéd?
Nem nagyon volt olyan tantárgy, amit nem szerettem, nálam pont ez okozta a pályaválasztási nehézségeket.

 

Gabó a Szegedi Tudományegyetem gazdálkodási és menedzsment szakán végzett. Az egyetem elvégzése alatt 3 műszakban dolgozott call centerben. Ezt követően több területen is kipróbálta magát kisebb cégeknél, ahol egy kicsit belekóstolt a pénzügy világába, egy keveset a hr világába. Jelenleg egy norvég cég leányvállalatánál dolgozik jogi ügyintézőként.
Munka mellett szívesen salsázik, tanul mindent, ami az önfejlesztéshez, pszichológiához kapcsolódik, rengeteget olvas és hallgat podcastokat a témában.
A Konnektnél való önkénteskedésbe most kezd bele azért, hogy a fiatokat önmaguk megismerésére bátorítsa és a pályaválasztástól való félelem helyett a lehetőségekre világítson rá.

+1 fun fact:

Mi volt gimiben a kedvenc tantárgyad?
Jó tanárokkal a testnevelés és az irodalom lett volna, ezek hiányában, és mert volt egy szuper közgáz tanárunk, a közgazdaságtan volt a kedvencem, de a matematikát is szerettem, mikor hozzáértő tanárunk volt.

 

Andi az ELTE Természettudományi Karára járt, környezettudomány szakra, ami nagyon illett az ízléséhez: sokmindenröl tanulni de nem túl mélyre ásni. A doktori tanulmanyok végeztével már egészen jó átfogó tudást kapott a természet működéseről és kutatásának művészetéről.

Korábban űrkutatással foglalkozott, jelenleg egy lézeres orvosdiagnosztikai berendezést fejlesztő cégnél dolgozik. A Konnekt csapatához 7 hónapja csatlakozott.

+1 fun fact:

Mi volt a leghajmeresztőbb ötleted, amikor pályaválasztásról volt szó?
Agykutató.

 

Judit a BME-n nemzetközi gazdálkodás szakon végzett. Egyetem alatt több önkéntes szervezetben tevékenykedett (AIESEC, ESN) és diákokat korrepetált angolból. Szakmai gyakorlatát Németországban a Volkswagen csoportnál töltötte, a projektmenedzsment irodában.

 

Magyarországra visszatérve először logisztikai területen helyezkedett el, de hamar rájött, hogy a szíve sokkal inkább az emberek fejlesztése felé húz, így HR területen folytatta a pályafutását és már lassan 9 éve dolgozik HR területen. Mesterdiplomáját vezetés és szervezés szakon végezte Sopronban, melyet munka mellett végzett el. HR-en belül legnagyobb tapasztalata képzések, fejlesztések, szervezetfejlesztés területén van, de emellett dolgozott HR generalistaként ahol bérszámfejtésen kívül a HR teljes palettájába belekóstolhatott.
Amiatt csatlakozott a Konnekthez, hogy felnőtteken kívül fiataloknak is segíthessen önismereti, fejlesztési témákban, mivel úgy látja, hogy minél hamarabb kezdünk el önismerettel foglalkozni annál jobbá és könnyebbé tehetjük az életünket.

+1 fun fact:

Melyik tantárgyat nem szeretted, de ma már úgy gondolod, hogy nagy hasznát vennéd?
Fizika- műszaki területen dolgozó kollégák problémáit jobban megérteném.

Ha kedvet kaptál, hogy megismerd őket személyesen is, akkor jelentkezz!
Irány a jelentkezési lap!

Ha pedig még több infóra van szükséged, akkor olvasd el a program leírását IDE kattintva!
A Facebook eseményt ITT találod.

A program a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Családbarát Magyarország támogatásával valósulhat meg. Hálásan köszönjük!