Konnekt Ünnep – 6 évesek lettünk!

/ KonnektLife

Kapcsolódás, beszélgetések és természetesen torta

A nyár a Konnekt életében egy kevésbé sűrű időszak, hiszen a programjaink ilyenkor pihennek. Ez lehetőséget ad a több kötetlen kapcsolódásra, amire az egyik legjobb apropó a szülinapi bulink, a Konnekt Ünnep. Most megmutatjuk, hogyan zajlott 2021-ben és mi az, ami nélkül nálunk nincs ünneplés.

Nincsen szülinap vendégek nélkül

A Konnekt egyik erőssége a közös élményekben, a személyes kapcsolódásokban rejlik, így szuper volt látni, ahogy több évad mentorai, mentoráltjai, szervezői ünnepeltek együtt. És ahogy a szemfülesek kiszúrhatják, ebből már a következő generáció is kivette a részét. 🙂

Nincsen szülinap torta nélkül

Ennél a pontnál szavak helyett beszéljenek a képek.:)

Nincsen szülinap képeslap nélkül

Ilyenkor nem mindig tud mindenki eljönni, hogy közösen ünnepeljünk, de többen is üzentek nekünk szülinapunk alkalmából. Az üzeneteket Instagramunkon is megosztottuk az ünnepi készülődés során, most pedig néhány itt is olvasható.

Papp Kristóf, társalapító a Konnekt kezdeteiről mesélte el emlékeit.

„Amikor először leültünk Lizával és Katával a Konnektről ötletelni, a közös alkotási vágy vezérelt minket. Egy olyan szervezetet szerettünk volna létrehozni, ami elérhető sokak számára, megoldási javaslatokat kínál a fiatalok életében felmerülő problémákra és lehetővé teszi, hogy bárki valamilyen pozitív változást idézhessen elő. Azt hiszem ez a mai napig igaz, és ez mérhetetlen büszkeséggel tölt el. Ehhez az élményhez köthetőek a legszebb emlékeim is a Konnektből. Különböző háttérből érkező és világlátású emberek közös munkája, elmélkedései és összekovácsolódása, a balatoni nyári napok során, vagy Görbe Bögrében eltöltött számtalan órák alatt.”

Alumni mentorunk, Tóth Máté kívánságának igyekszünk majd eleget tenni.

„Azt kívánom, hogy még sok tucat Konnekt születésnapot ünnepeljünk, hogyha majd gyermekem lesz, akinek szintén szüksége lenne tanácsra és inspirációra, akkor tudjam, hogy lesz egy közösség, akihez fordulhatunk.”

Az ünnepi gondolatokat pedig Stumpf Kata, társalapító soraival zárjuk.

„Azon gondolkoztam, hogy mi jellemző a hatéves Konnektre, ami a fiatalabbra még nem volt. Vagy nem úgy.

A hatéves Konnekt már tapasztalt. Kipróbált újdonságokat, tanult a hibáiból, tud változtatni. Ismeri az erősségeit és a gyengeségeit, tudja mi kell ahhoz, hogy “jól legyen” és még nagyon is fejlődésben van.

A hatéves Konnekt hűséges. Egymáshoz és az értékeihez. Őszintén kapcsolódik. Hálát ad azért, amit kapott, örül annak, ami van, optimista az iránt, ami lesz. Már több ezer fiatalt segített, több száz önkéntest vont be és egy erős, elkötelezett csapattal dolgozik évről évre. Isten éltessen még sokáig Konnekt Egyesület!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt hat évben kapcsolódott hozzánk mentorként, diákként, érdeklődőként, szülőként, tanárként, szervezőként – nélkületek nem lenne mögöttünk ennyi emlék és eredmény sem!


A fotókért köszönet Hegedüs Mártonnak, még több képért pedig kattints a Facebook-oldalunkra!