Várunk a Konnekt Egyesületbe!

/ KonnektLife

Csatlakozz a csapatunkhoz

Szuper mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis három részmunkaidős munkatársat keresünk a Konnekt Egyesületbe! Olvass tovább a részletekért, ha pedig úgy érzed, hogy máris beleszerettél valamelyik pozícióba, akkor töltsd ki az álláshoz tartozó formot és küldd el az önéletrajzodat a [email protected] e-mail címre. Reméljük, hamarosan találkozunk!

Projekt és tréning asszisztens

A Konnekt Egyesület Projekt és tréning asszisztenseként támogatod majd a Mentorprogram és a HovaTovább? programok vezetőinek a munkáját. Ezek a vezetők tapasztalt, több éve a Konnektben tevékenykedő önkéntesek, az ő kezük alá fogsz dolgozni.

Ezek a feladatok várnak Rád:

► Támogatod a programokat adminisztrációs feladatokban. (Mentorprogram résztvevőinek adminisztrációja, utánkövetése, Pályaorientációs tréningek adminisztrációja, utánkövetése, költségvetés naprakész tartása, dokumentumok rendezése, szerkesztése, megbeszélések jegyzetelése)
► Segíted a kapcsolattartás és a kapcsolatfelvételt. (Szülőkkel való kapcsolattartás, iskolák felkeresése, iskolákkal való kapcsolattartás)
► Segítesz programszervezési feladatokban (Mentorprogram nyitókonferenciájának, csapattalálkozóinak szervezési segítése, Pályaorientációs tréningek szervezése, tréninganyagok előkészítése)
► Együttműködsz a kommunikációs csapattal. (Például összefoglalod nekik, hogy mik történtek a programoknál, egyéb tartalomgyártásban segítesz)

A jelentkezésért és a további részletekért kattints

Partnerkapcsolati munkatárs

A Konnekt Egyesület Partnerkapcsolati munkatársaként te leszel felelős az önkéntesekből álló Partneres csapattal közösen kialakított stratégia megvalósításért. A terület fő fókusza céges és szakmai partnerségek kialakítása, támogatás vagy szakmai munka formájában.

Ezek a feladatok várhatnak Rád:
► Kialakítod az Egyesület Partnerkapcsolati stratégiáját a Partneres csapattal közösen, valamint felelsz annak megvalósulásáért.
► Menedzseled a Partneres csapat önkénteseit (csapat elkötelezettségének, csapattagok egyéni motivációjának segítése, feladatkörök kialakítása, feladatok utánkövetése)
► A csapattal közösen új partnereket keresel fel, meglévő partnerekkel kapcsolatokat ápolsz, fejleszted azt: találkozók szervezése, személyes találkozókon és egyeztetéseken való részvétel, az ezzel kapcsolatos adminisztráció elvégzése
► Új együttműködési formákat alakítasz ki.
► Kapcsolatot tartasz a Konnekt LIVE csapattal.
► Új szakmai együttműködési projekteket kutatsz fel, egyeztetsz.
► Előkészíted és kidolgozod a szükséges ajánlati sablonokat.
► Ellenőrzöd a szervezet kimenő anyagait, ha szükséges, módosítod és javaslatok adász a megjelenésükre vonatkozóan.
► Kezeled a támogatói és partneri adatbázist.
► Együttműködsz a fundraising kampányok, üzenetek kidolgozásában a kommunikációs munkatárssal és az egyesületi vezetőjével.
► Együttműködsz a kommunikációs csapattal. (Például partner kommunikációja)

A jelentkezésért és a további részletekért kattints

HR munkatárs

A Konnekt Egyesület HR munkatársaként te leszel felelős az önkéntesekből álló HR csapattal (kb. 3-4 fő) közösen kialakított stratégia megvalósításért. A feladataid szervezetfejlesztő, toborzó és HR adminisztráció jellegűek.

Ezek a feladatok várnak Rád:
► Az önkéntes csapatoddal közösen kialakítod az Egyesület HR stratégiáját és felelsz a megvalósításáért.
► Menedzseled a HR csapat önkénteseit. (Segíted a csapat elkötelezettségét és a csapattagok egyéni motivációját, kialakítod a feladatköröket a csapaton belül, utánköveted azokat.)
► Koordinálod az Egyesület állandó önkénteseinek toborzását, nyilvántartását, on boarding/ off boarding folyamatokat, az egyesületi önkéntesek motivációjának mérését, segítését, képességfejlesztést és a csapatépítés szervezését.
► Felelsz a képzési terv összeállításáért és lebonyolításért (profi tréner és vezetői képzés).
► Menedzseled a Pályaorientációs tréner és az Alumni/alkalmi önkéntesek poolját. (adminisztráció, tréningekre/rendezvényekre bevonás)
► Segíted a kommunikációs csapattal való együttműködést. ( Például toborzó hirdetésekhez információnyújtás, kommunikációs anyagokhoz input HR oldalról)
► Folyamatosan beszámolsz az egyesület vezetésének a HR folyamatokról, rövid beszámolót készítesz az éves HR történésekről.

A jelentkezésért és a további részletekért kattints

Ha szívesen megismernéd jobban a tevékenységünket, akkor nézz szét programjaink között, Facebook- vagy Instagram-oldalunkon.