Hétéves a Konnekt Egyesület

/ KonnektLife

Ha nyár, akkor Konnekt szülinap: együtt örülnek a sikereknek jelenlegi szervezők, alumnik, diákok, mentorok.

A hetedik szülinap megünneplésétől a nyári forróság sem tántorított el minket, és milyen igazunk is volt, kár lett volna kihagyni a közös emlékek és eredmények felidézését.

Dóri és Kamilla vajon a MentorMe-ről ötletelnek?

A 2021/22-es évad egyik legemlékezetesebb eredménye, hogy Anna lelkesedésének hála végre elindult a Pályaváltó program

Dóri a 2022/23-as évadtól a Pályaváltó programot vezeti Annával

A torta előtti feszült pillanatok: mi történt a hét év alatt?

Egy különleges meglepetééééééés – Imagine társasjáték Nórának…

…aki az elmúlt években a trénercsapat oszlopos tagja és vezetője volt. A következő évadtól Nóra más szerepben folytatja a munkát a Konnektben, ezért idéztük fel eddigi munkájának legjobb pillanatait.

Ami egy szülinapról sem hiányozhat: torta…

…énekles és üdvrivalgás,

…közös kép.

Ami minden évben, minden programunknál változatlan, azok az értékeink. A szervezet vezetője, Kata szerint így jellemezhető leginkább a hétéves Konnekt.

🚀Dinamikusság – két új, nagyon ígéretes projekttel bővültünk a meglévők mellett: elindult a Pályaváltó program és fejlesztés alatt a MentorMe applikáció.
👤 Személyesség – a legnagyobb HR fejlesztés és belső képzési programunk valósult meg. Folyamatos tréningekkel, motivációs beszélgetésekkel, workshopokkal.
Minőség – folyamatosan növekszik a szakmai együttműködéseink száma, idén a Nemzeti Tehetségprogram, az OTDT és az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség szakmai megvalósítói voltunk.
🙃 Vidámság – minden erőltetés nélkül és annak ellenére, hogy önkéntes szervezetként a legtöbb programunk vagy megbeszélésünk egy hosszú munkanap végén van, tudjuk élvezni a ‘most’-ot.
👥 Közösség – a Konnekt tökéletes példája annak, hogy a legnagyobb erőforrás a közösség. Éppen ezért idén minden hónapban tartottunk #noagenda csapatépítő estéket, félévente pedig közös hétvégi elvonulásokat.
🙏 Hála – észrevesszük a jót. Most például azt, hogy vannak önkénteseink, akik 5-6 éve aktívan részt vesznek az Egyesület munkájában.

És nem mellesleg, elindult a támogatói platformunk is, amelyen keresztül egyszeri vagy rendszeresen összeggel segítheted a Konnekt munkáját 🙂

Ha szívesen ünnepelnéd velünk a Konnekt következő szülinapját, akkor jelentkezz a csapatba szervezőnek!

Fotók: Szarka Dávid